Следвайте Гласове в ДПС по-скоро ще подкрепи кабинета Габровски. Това заяви

...
Следвайте Гласове в ДПС по-скоро ще подкрепи кабинета Габровски. Това заяви
Коментари Харесай

ДПС по-скоро ще подкрепи кабинета „Габровски”, Янев крие до последно решението на Български възход

Следвайте " Гласове " в 
Движение за права и свободи по-скоро ще поддържа кабинета „ Габровски ”. Това съобщи ръководителят на Движението Мустафа Карадайъ след съвещание на Централното оперативно бюро на партията. Той обаче посочи, че решението зависело от програмата на проектоправителството.

„ Ние до момента сме имали единствено една среща с претендента за министър-председател Габровски. Програмата е доста значима. Какво има намерение да прави това държавно управление е доста значимо. Няма нищо непременно ”, акцентира Карадайъ.
„ В момента ние вършим огромни взаимни отстъпки за поддръжката на това държавно управление. Евентуално на следващия ден в дебата ще изложим и нашите причини ”, разясни той.  
„ Все отново зависи от програмата и метода, по който ще се показват, тъй като до момента сме имали единствено една среща с претендента за министър-председател – господин Габровски, да забележим на следващия ден какво и по какъв начин ще показват ", съобщи Мустафа Карадайъ. Той добави, че програмата е доста значима, какво има намерение да прави държавното управление.

Лидерът на " Български напредък " Стефан Янев пък разгласи, че партията има решение по какъв начин ще гласоподава на следващия ден, само че няма да го разгласи авансово. С цялото ми почитание към проф. Габровски и неговите старания, както и към това, което прави страната, и нещата се случват в пленарна зала, не желая авансово да огласявам пред медиите какво ще ни е държанието, само че ще го видите. Това сподели пред публицисти в коридорите на парламента Янев.
То ще е консолидирано и ще е ясно за всички български жители, посочи той.
Имаме решение по какъв начин ще действаме в утрешния ден, добави Стефан Янев. Той посочи, че са създали няколко заседания – първо в съдружен формат, по-късно с парламентарната група на коалиция „ Български напредък “.
Вчера кандидат-премиерът на ГЕРБ-СДС Николай Габровски върна на президента Румен Радев изпълнен първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление в границите на актуалното Народно заседание. 

Изтоници: бТВ, NOVA, " Труд "
 
 
 
 
 
13 Дек 20223513 Дек 20221113 Дек 20226513 Дек 202215313 Дек 202227113 Дек 2022601КоментариБай Курти13 Дек 2022 19:22ч.
Движение за права и свободи по-скоро не изненада никой, вие сте от една и съща кочина, обикновено е " по-скоро " да се подкрепяте!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати CMEXXX13 Дек 2022 19:32ч.
дъпъсъ постоянно е за краденето! Така-че няма по какъв начин да не поддържа гробаджиите!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022216409 Дек 202254208 Дек 202278724 Sep 20223373
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР